TOBA architecten en ingenieurs
Print E-mail
[a]   [reset]   [A]

Stage lopen bij bij TOBA


TOBA b.v. architecten & ingenieurs biedt uitdagende en leerzame stageplaatsen voor mbo-, hbo- en wo studenten. We staan open voor leergierige en vooral enthousiaste studenten. Zo houden we contact met ontwikkelingen in opleidingen en omgekeerd kunnen studenten bij TOBA ervaring opdoen bij een architectenbureau. Ook behoort het afstuderen in de praktijk tot de mogelijkheden.

Op dit moment zoekt TOBA stagiaires bouwkunde of architectuur voor een periode van drie maanden of langer die direct (of op korte termijn) aan de slag kunnen.

Wij hebben de volgende stage plaatsen beschikbaar:

Als je zelf een goed idee hebt voor een stage-opdracht dan kijken wij graag of hiervoor ruimte is binnen ons bureau. Gebruik hiervoor hiervoor onderstaand formulier. Voeg daarnaast een uitgebreid curriculum vitae toe en voorbeelden van "eigen werk" die relevant zijn voor de stage. Op korte termijn zullen we reageren op je sollicitatie en je eventueel uitnodigen voor een gesprek.

Of neem contact op met:
Martijn Tromp (tel. 0172-631750 of 0172-631763)

persoonlijke gegevens

 
Naam * :
Roepnaam * :
Adres * :
Postcode/Woonplaats * :
Telefoon :
E-Mail * :
Geboortedatum :
 

curriculum vitae

 
Uw CV bijvoegen
(Word of PDF formaat)
:
     
Motivatie * :
     
* ) Verplichte velden  
laatste nieuws
 

1 maart 2012
SamenBouwen in Bodegraven CPO project

U heeft vast wel eens gedacht: zou ik niet mijn eigen woning kunnen bouwen? TOBA architecten & ingenieurs biedt u de SamBo-mZou u willen weten wat de mogelijkheden zijn om in een groep, samen, uw eigen woning te bouwen op Weideveld in Bodegraven?
lees meer...