TOBA architecten en ingenieurs
/ bureau
Print E-mail
[a]   [reset]   [A]

bureau

TOBA b.v. architecten & ingenieurs
ontwerp beheer en advies

TOBA ontwerpt en adviseert sinds de oprichting in 1998 voor particulieren, bedrijven, ontwikkelaars en overheden. Inmiddels is het bureau uitgegroeid tot een volwaardig bureau met ervaring op velerlei gebied. TOBA is gevestigd te Bodegraven. Oprichters van het bureau zijn ir. Martijn Tromp en ir. Thessa Hoogenraad. Beiden behaalden hun ingenieursdiploma aan de Technische Universiteit te Delft in 2002.

TOBA is een flexibel architectenbureau, dat werkt aan zeer diverse projecten op verschillende schaalniveaus. TOBA ontwerpt woningen, scholen, musea, utilitaire projecten, interieurs, stedenbouwkundige plannen, hergebruik van bestaande panden en renovaties van monumenten.

De verschillende in het bedrijf gecombineerde disciplines zijn de kracht van het bedrijf. De disciplines van TOBA strekken van het bedenken van architectuurconcepten tot bouwtechnische uitwerkingen en toetsingen hiervan. Hiernaast verricht TOBA alle werkzaamheden op het vlak van bouwvoorbereiding en -begeleiding.

Door de omvang van het bureau biedt TOBA u flexibiliteit, alertheid, betrokkenheid en altijd een vast aanspreekpunt met korte communicatielijnen.

De werkzaamheden die TOBA voor een project uitvoert zijn sterk afhankelijk van de aard van het project en de rol van de opdrachtgever hierin. Uiteraard is het architectonisch ontwerp, bestaande uit verschillende fasen, en de bouwvoorbereiding hierin primair vertegenwoordigt. Echter kunnen er ook vele andere werkzaamheden in het voortraject van een project worden uitgevoerd, zoals het opstellen van een Programma Van Eisen en studies op het gebied van haalbaarheid, locatie, concepten en stedenbouwkundige plannen.laatste nieuws
 

1 maart 2012
SamenBouwen in Bodegraven CPO project

U heeft vast wel eens gedacht: zou ik niet mijn eigen woning kunnen bouwen? TOBA architecten & ingenieurs biedt u de SamBo-mZou u willen weten wat de mogelijkheden zijn om in een groep, samen, uw eigen woning te bouwen op Weideveld in Bodegraven?
lees meer...