TOBA architecten en ingenieurs
Print E-mail
[a]   [reset]   [A]


1 maart 2012 - SamenBouwen in Bodegraven CPO project

U heeft vast wel eens gedacht: “zou ik niet mijn eigen woning kunnen bouwen?”. TOBA architecten & ingenieurs biedt u de SamBo-methode om, onder deskundige begeleiding, samen met uw (toekomstige) buren te bouwen aan een nieuwe duurzame wijk.

Zou u willen weten wat de mogelijkheden zijn om in een groep, samen, uw eigen woning te bouwen op Weideveld in Bodegraven? SamenBouwen.in, bestaande uit TOBA architecten & ingenieurs, Rabobank, SIR-55 en de gemeente Bodegraven-Reeuwijk geven op dinsdagavond 13 maart 2012 een presentatie van de SamenBouwen (kort SamBo) methode. Wethouder Hans Vroomen zal aan het begin van deze avond kort zijn visie weergeven op deze voor Bodegraven nieuwe manier van woningen ontwikkelen. Daarna zal u deze avond verteld worden waar in Bodegraven er kavels voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) beschikbaar zijn. Ook zal er kort in gegaan worden op het proces dat wij de groep van deelnemers kunnen bieden. De heer H. Smit zal zijn ervaringen vertellen over de patiowoning die hij enkele jaren geleden in Gouda in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) gerealiseerd heeft. Tot slot zal ook de Rabobank deze avond aanwezig zijn om kort iets te vertellen over de financieringsmogelijkheden van het Sambo project.

Op deze eerste informatie avond zal specifiek worden ingegaan op het bouwen van patiowoningen welke als voordeel hebben dat alle voorzieningen op de begane grond liggen. Op korte termijn zal er ook meer informatie volgen voor geïnteresseerden voor het bouwen van starters- en gezinswoningen. Meer informatie kunt u hier vinden:

Wij nodigen iedereen uit die meer wil weten over de mogelijkheden van SamenBouwen op Weideveld in Bodegraven.

U kunt zich voor deze avond inschrijven middels dit inschrijfformulier.

 
laatste nieuws
 

1 maart 2012
SamenBouwen in Bodegraven CPO project

U heeft vast wel eens gedacht: zou ik niet mijn eigen woning kunnen bouwen? TOBA architecten & ingenieurs biedt u de SamBo-mZou u willen weten wat de mogelijkheden zijn om in een groep, samen, uw eigen woning te bouwen op Weideveld in Bodegraven?
lees meer...